Tallien pesut

Pidä traileri puhtaana ja hygienisenä säännöllisellä pesulla.

Pidä traileri puhtaana ja hygienisenä säännöllisellä pesulla.

 

Olemme hevostallien pesuun erikoistunut yritys Uudelta maalta.

Toimintaamme kuulu tallien ja muiden eläintilojen höyry – ja kuumapainepesu.  Laitteemme ovat teollisuusköyttöön suunnitellut ja erittäin tehokkaat. Kuuma höyry irroitta lian syvältä pestävän pinnan huokosisat. Höyry tappaa tehokkaasti bakteerit ja pieneliöt. Tarttuvien tautien leviämistä voi tehokkaasti ennaltaehkäistä hyvällä tallihygienialla. Kuumavesi painepesuri käyttää erittäin vähän vettä, noin 15 L karsinaa kohden!

Tulemme pesemään tallinne 2 hengen tiimissä.  Ensin imuroimme irtolian pois. Sitten suoritamme varsinaisen pesun ja lopuksi imuroimme viellä mahdolliset  vedet pois lattialta.

Suosittelemme pesuamme varsinkin niissä talleissa joissa on ollut tarttuvia tauteja tai joissa on ollut lieviä homevaurioita seinien pinnassa. Desinfiointi on harvoin tarpeen käsittelymme jälkeen. Hengitystiesairaudet paranevat myös hyvässä talli-ilmassa. Menetelmämme ansiosta lika irtoaa syemmältä kuin perinteisellä painepesurilla pestäessä. Tallin pesu on hyvä suorittaa kerran vuodessa.

Jotta voimme tulle pesemään  tallinne on tallista tai sen läheisyydestä löydyttävä  2 kpl 16 A sähköpistiketta tai yksi 32 A pistoke. Olemme pesseet talleja  Suomessa vuodesta 2010 lähtien ja meillä on ollut  pelkästään tyytyväisiä asiakkaita!

Mikäli hevosten omistajat ovat itse vastuussa oman karsinansa pesusta on mahdollista tehdä yhteistilaus, jolloin jokainen maksaa itse oman karsinansa pesun.

Panosta puhtaaseen talliin, ota yhteys: Mia  Wollsten  050 539 1569, tai tallitiimi@hotmail.com

Tallien_pesut_LR